Kontakt
Hem

WHISTLEBLOWING CENTRE

Dansk | English | Norsk | Svenska

Om Clever Collaboration Group

 

CCG hjälper organisationer att utforma och facilitera whistleblowing-tjänster på ett helt nytt sätt. Vi implementerar med engagerande och effektiva kollaborativa tjänster och på begäran stöttar vi lika effektivt ärendens åtgärdshantering. CCG är baserat i Europa, vi har årtionden av erfarenheter hur man driver kollaborativa utmaningar till konstruktiva slutsatser ofattbart snabbt. Som konsulter stärker vi dig och ditt team att se saker klart, för att kunna komma med nya lösningar och anpassa er till vilka kommande förändringar som helst.

 

Företaget etablerades 2009, vår hemvist är i Sverige med partners över hela världen. Vi involverare oss i samhällsutvecklingen och är engagerade som experter för ISO:s utveckling av standarder sedan 2007.

Erkännanden

 

2013 blev vår personal tilldelade utmärkelsen "Årets Säkerhetskonsult" av den svenska säkerhetsindustrins branschorganisation. Vi fick samma år också ta emot utmärkelsen "Highly Recommended Business Continuity Management Consultant of the Year" som är en internationell utmärkelse som placerar oss bland topp tre i världen. Ett tack till Business Continuity Institute (BCI) i England för denna fina utmärkelse!

 

Samarbetspartners

 

Whistleblowing-tjänsten utvecklas och levereras i samarbete med Interaktiv Säkerhet, och tillsammans med regionala partners erbjuder vi tjänsten också i andra delar av världen.

 

Följ oss på LinkedIN och bli först att dra fördel av våra nyutvecklade tjänster och kampanjer.

 

Clever Collaboration Group på LinkedIN

Kontakt

Epost: Pierre.Wettergren (at) CCGEurope.com

Skype: pwettergren

Tel: +46 (0)705 498 598

View Pierre Wettergren's profile on LinkedIn

Veta mer eller begära offert

Om du vill veta mer om våra tjänster eller mer om whistleblowing-tjänsten specifikt, fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Copyright 2009-2014 CCG Europe AB © All Rights Reserved